Полезни съвети      

3 причини да изберете Microsoft Surface Go

от Лили Георгиева | 10.07.2019 г.

Кой не е чувал за Surface Go? Според някои това е най-ориентираното към потребителя устройството, което може да предложи утвърдена компания като Microsoft. То предлага всичко необходимо в достъпна форма, която принадлежи към премиалния сегмент. А от какво имаме нужда днес? От устройство, което да ни върши работа.

Нека ви поднесем в кратка форма 3 причини, поради които Microsoft Surface Go е отлично решение за работата.

1/ Финансово „да“
Често при избора на компютър, а също така и на всякаква друга електроника и продукт от друга сфера, нещата опират до парите. Нормално е! Няма нищо лошо в това да харчим парите си разумно.

Surface Pro се позиционира като най-универсалният ноутук и се рекламира от компанията-производител като ефективно устройства за работа, в което са съвместени мобилността на таблета и производителността на ноутбука. Този вариант обаче е скъп. Затова предлагаме Surface Go – компютър, който предлага задоволителна производителност срещу достъпна цена.

2/ Този ноутбук е подходящ за всеки и мощен
Предлага резолюция на екрана 1800х1200, microSDXC четен на карти, порт USB-C, няколкостепенна система на биометрична защита, работеща с Windows Hello, от 4 до 6 GB оперативна памет и 64-128 GB вътрешно хранилище. Процесорът е Pentium 7-о поколение, а зарядът на батерията ще ви служи до 9 часа. Получавате още LTE и NFC модул с поддръжка RFID.

С други думи, Microsoft Surface Go е идеално решение за служители, работещи в разнообразни сфери. Предлага богата гама от програми, за да бъдете максимално продуктивни и бързи. Лесно се превръща в таблет.

3/ Подходящ е за всякакви сфери
Подчертаваме този факт, тъй като много често потребителите се питат – а дали ще ми служи добре на мен. Това всъщност е най-важният въпрос. Ако не ви служи на вас, тогава за какво ви е?

Благодарение на огромния набор от функции, сред които възможност за работа със стилус, портативност, пълен Windows и т.н., Surface Go лесно се настройва за работа във всяка сфера.

Режимът ноутбук в съчетание със стилуса е идеален за хора, които са учени, дизайнери, лекари или пък практикуват друга творческа професия, която изисква постоянно записване и редакция.

За хората, които вършат тежък физически труд, този модел е подходящ, тъй като е лек. Буквално не натоварва.

Източник на снимките: Microsoft.com