Полезни съвети      

Най-добрият Xiaomi смартфон, който може да намерите

от Лили Георгиева | 28.05.2019 г.

Експанзията на бранда Xiaomi на европейския пазар може да се определи минимум като стремителна. През последното тримесечие на миналата година компанията е оглавила класацията по обем на доставките на смарт устройства, включително и при смартфоните.

Ако искате нови телефон и то той ще бъде от семейството на Xiaomi, то нека ви представим най-добрите модели на компанията, излезли на пазара през 2019 г.

Xiaomi Mi Mix 3
Свеж и доста симпатичен модел, който ще поискате по-силно, когато откриете, че се предлага на разумна цена. Устройството разполага с 8 GB оперативна памет, 256 GB вътрешна памет и мощен процесор с 8 ядра – Snapdragon 845. Екранът заема 93,4% от лицевата част и при 6,39 инча диагонал има съотношение на страните 19,5:9.

Xiaomi Mi Mix 2S
Този модел балансира идеално качествени характеристики и разумна цена. Ще ви впечатли огледалния безрамков корпус от керамика. Получавате още безжично зареждане и потресаващо добра картина на 6-инчов AMOLED екран.

Xiaomi Mi 8
Един модел от миналата година, но пък флагман. Радва се на завидна популярност и през 2019 г. Моделът разполага с отличен 6,21-инчов AMOLED екран с резолюция 2248х1080 пиксела. Отсъствието на рамки ще спечели почитателите на тази мода. Картината е сочна и контрастна.

Xiaomi Pocophone F1
Смартфонът се отличава със строг, но приятен дизайн. Безрамков е, а екранът е с диагонал 6,18 инча. Има минипрорез. На борда е заложено на флагмански процесор Snapdragon 845 и бърз видеоускорител. Цената също е приемлива.

Как Xiaomi Mi 9 ще удиви света?

Xiaomi Mi Note 3
Този модел на китайската компания ще ви предложи екран с диагонал 5,5 инча. Картината е ярка и сочна. Получавате 12-мегапикселова камера, 8-ядрен Snapdragon 660 и ускорител Adreno 512. Оперативната памет е 6 GB.

Освен това този смартфон поддържа технология за бързо зареждане. Операционната система е Android 7 поколение. Капацитетът на батерията е 3500 мАч.

Източник на снимките: mi.com