Полезни съвети      

Таблетът, който контролира дома ви

от Лили Георгиева | 18.04.2019 г.

Samsung представи своя нов таблет. Той ще се превърне в незаменим помощник на своя собственик. Таблетът е способен да управлява всички налични удобства в един смарт дом.

Корейската компания представи и специално видео, на което демонстрира особеностите на модела Galaxy Tab S5e. По думите на експерти той е най-тънкият в света. Дебелината му достига едва 5,5 см, а теглото – 400 грама. Устройството е снабдено с дисплей Super AMOLED, чийто диагонал е 10,5 инча.

Освен това разработчиците заявяват, че този таблет има най-мощната батерия – тя е с капацитет 7040 мАч. Оперативната памет е 4 GB или 6 GB. Флаш паметта е 64 GB или 128 GB.

Основната функция, която анализаторите, вече определят като „гениална“ е системата за управление на домашната техника. Таблетът се свързва към система IoT и напълно контролира дома ви. Знаем, че такива функции са свойствени на китайския производител Xiaomi, който с пълна пара разработва цяла плеяда от различни устройства, способни да усъвършенстват системата „интелигентен дом“. В момента и корейската компания върви по този път. Стъпките й са по-уверени и по-уверени.

На видеото, посветено на Tab S5e, се вижда как устройството управлява телевизора. При това разработчиците не разкриват всички възможности на модела. Заявяват само, че е способен да ръководи всички смарт устройства в дома, продукт на Samsung.

Таблет за 300 или 500 лв.

Единственото условие за действие на тази функция е да има наличие на интернет.

Ако сте навити да се сдобиете с най-тънкия таблет на пазара, предварителните поръчки вече са в ход. Известно е, че в САЩ устройството ще бъде достъпно след броени дни – а именно на 26 април.

Очертава се определено интересна година за преносимата техника. Ако все още не сте се сдобили с таблет, който напълно да удовлетворява вашите потребности, а и тези на членовете на семейството ви, не се колебайте да разгледате предложенията в Sravni.bg.

Източник на снимките: Samsung.com