Полезни съвети      

Смартфони за над 2000 лв.

от Лили Георгиева | 15.04.2019 г.

Цената има значение, когато искаме да си купим качествено устройство, последен писък на модата. Тя от една страна ни гарантира, че пред нас е истинско флагманско решение. От друга – дълго време смартфонът ще бъде актуален като характеристики и дизайн. Ще се радва на обновления. Производителят ще се грижи за вас като потребител.

Поради това, а и поради много други предимства, които флагманът дава, не са малко потребителите, които искат и се сдобиват с най-новите модели. Последните предлагат съвършено преживяване. Високо качество на всеки един детайл.

Предоставяме на вниманието ви няколко модела, чиято цена в момента е поне 2000 лв.

iPhone XS Max

Този модел се предлага на пазара в няколко цвята – златно, астро сиво и сребърно. Вълнува с 6,-5-инчов OLED Multi-Touch дисплей от край до край, резолюция 2688 х 1242 пиксела при 458 ppi, 3D Touch, олеофобно покритие и стандарт IP68 (максимална дълбочина от 2 метра – до 30 минути). Основната камера се състои от два 12 MP камери – едната широкоъгълна, а другата телефото.

Galaxy S10

Искаш да снимаш като професионалист? Довери се на един от най-новите модели на Samsung. Актуалното поколение е извор на възхищение. Мултикамерата на S10 е ултраширока и променя коренно снимките.

Този смартфон е наистина умен. Той се адаптира към живота си, намалява синята светлина, включва Нощния режим и подготвя организма ти за почивка. Забравил си да заредиш телефона си преди да заспиш? Няма лошо. Той е достатъчно усъвършенстван, за да изключи сам ненужните функции, удължавайки по този начин автономната работа.

Galaxy S10 plus

Казаното за предходния модел е актуално и тук. Затова нека кажем още нещо. Galaxy поколението от 2019 г. предлага безжично PowerShare споделяне. Т.е. имаш силата да споделяш, но какво? Сложи устройството си отгоре в средата на телефона си. Кабели ли? Никакви кабели. По този начин можеш да заредиш телефона на приятел или пък слушалките си.

iPhone 6s Plus

Розово златно, златно, сребристо и астро сиво. Вие избирате в какви одежди да бъде този смартфон. Защо? Тъй като вие сте човекът, който ще плати цената му. Макар и по-старо поколение айфон, този модел остава един от най-добрите на пазара.

Върви с 5,5-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела. Чипът е А9 с 64-битова архитектура. Основната камера е 12-мегапкиселова. Предлага Live Photos със стабилизация.

Mate RS Porsche Design

Интересни извивки, симетрични повърхности, вграден в екрана скенер на пръстови отпечатъци, интерактивно преживяване, Leica в помощ на максимума от камерите, супербърз процесор. Този смартфон е забележим и запомнящ се.

Galaxy Note 9

На този етап по-добър от Note 9 в този клас няма. Това е съвършеното устройство за онези от вас, които обожават стилуса. Зверски добър е във всичко, дори и игрите. Въоръжен е с капацитет на батерията 4000 мАч, за да може да върви в едно темпо с теб.

Източник на снимките: Samsung.com, apple.com, Huawei.com