Полезни съвети      

Тренирай като супергерой с Крис Хемсуърт

от Лили Георгиева | 30.01.2019 г.

За да изглеждате като Тор от филмите на Marvel, трябва да спортувате като самия Крис Хемсуърт. Австралийският актьор пусна собствено фитнес приложение, наречено Centr. От 4 февруари то ще бъде достъпно за всички притежатели на iPhone и AppleWatch.

Хемсуърт е разработил приложението заедно с жена си Елза Патаки. Към тях се е присъединил цял екип от експерти: каскадьор, инструктор по йога и пилатес, психотерапевт, експерт по медитация, готвач, диетолог и др.

Вярвам, че всеки от нас има огромен потенциал. Имаме нужда от подкрепа, за да постигаме своите цели. Centr дава най-доброто за здраво тяло, силен ум и по-щастлив живот, казва актьорът на официалния сайт на приложението.

Centr съдържа 20- и 40-минутни видеа с тренировки от фитнес инструктори на световно ниво. Разбира се, Крис е на тях. Освен това приложението е с вграден режим за планиране на тренировките и хранителното меню. Разполага и с раздел с инструкции за медитация – необходим елемент от всяка тренировка, независимо от интензивността й.

Потребителите ще открият и съвети за справяне със стреса, както и упражнения за укрепване на доверието.

Както при повечето приложения, в Centr може да изберете нивото на натоварване, да си поставяте цели и да следите резултатите и съответно успехите си. Нови тренировки ще бъдат добавяни всяка седмица.

Разделът, посветен на храненето, съдържа индивидуални настройки. Те са ориентирани към диетичните предпочитания на потребителите. В частност има безглутеново, вегетарианско, веганско и пескетарианско меню.

Абонаментът за приложението на месец струва 15,99 долара. При такава цена експерти подчертават, че влизането във форма ще излезе доста по-евтино от закупуването на карта към местния фитнес клуб. Освен това получавате и Крис Хемсуърт на видеата.

Източник на снимките: centr.com