Полезни съвети      

Най-добрите приложения за айфон

от Лили Георгиева | 15.01.2019 г.

Приложенията за айфон са определяни като едни от най-безопасните. Ако току-що сте купили своето устройство на Apple, предстои ви да го закупите или пък търсите идеи как да освежите настоящото, то имаме списък от най-добрите безплатни приложения. Те ще ви помогнат максимално да използвате айфона си.

Има едни доказали се през годините приложения. Те са основополагащи и ще са ви от голяма полза.

Най-добрите приложения за електронна поща

Outlook / Spark

Outlook за айфон предлага доста повече функции, сравнено със стандартното приложение Mail. На първо място може да се спомене поддържането на push известия за писмата. Приложението позволява бързо да се преминава от електронна поща към вградена функция на календара, да се трие, архивира и планират съобщения. Допуска още изпращането на повече файлове.

Приложението е безплатно за използване както за телефони, така и за таблети.

Spark by Readdle

Още едно приложение за електронна поща. Поддържа също push известия и предлага умно разделение на електронната поща между обикновена поща, информационен бюлетин и други функции, които облекчават работата със спама.

Най-добрите браузъри

Chrome / Aloha

Ако търсите алтернатива на Safari за устройствата, базирани на iOS, то това е Google Chrome. Бързият и надежден браузър се синхронизира идеално с други продукти на Гугъл и е лесен за използване.

Колкото до Aloha, това е браузър, ориентиран към хората, които търсят повече конфиденциалност. Има вградена услуга VPN. Позволява ви да бъдете в мрежата без да бъдете проследявани.

Приложения за планинари

Най-добрите приложения Календар

Fanstastical 2

Това е едно от най-добрите календарни приложения за айфон. Обединява в себе си календар и приложение за напомняния.

Google Calendar

Още едно отлично предложение. Характеризира се със съвременен интефейс, оцветени събития и смарт разпознаване.

Третият вариант за календар е приложението Calendars by Readdle. То поддържа всички функции, които споменахме досега за предходните две. Радва приятният дизайн.

Най-добрите приложение за прогноза за времето

Ако искате суперточна локална прогноза и искате да получавате съобщение непосредствено преди дъжд, както и за други промени във времето, трябва ви приложението Dark Sky. То е отлична алтернатива на приложението Apple Weather. Става дума за ежеминутно прогнозиране на времето, ако платите абонамент за цяла година. Той ще ви струва 3 долара и освен това ще ви даде достъп до други функции.

Две други забележителни приложение за iOS са AccuWeather и Weather Underground. AccuWeather е безплатно, но ще виждате реклами. Разполага с вградена функция MinuteCast, която дава кратко изложение на прогнозата на времето през следващите 2 часа. Weather Underground сега принадлежи на The Weather Channel и използва идеята за хиперлокална прогноза, тъй като проследява хиляди местни метеорологични станции. Така потребителят получава точни данни за времето в конкретния регион. Разполага още с раздел уебкамери, благодарение на който може да гледате живи кадри на място.

Най-добрите спортни приложения

7-Minute Workout

Отчитайки факта, че смартфоните ни са непрекъснато с нас, струва си да ги използваме за цели, които допринасят за нашето здраве. Например за тренировки. Не е трудно да ви препоръчаме спортно приложение. 7-Minute workout е идеално за поддържа на форма. Приятен начин да бъдеш здрав и тонизиран всеки ден.

Източник на снимките: App Store