Полезни съвети      

Какво ни предложи HTC през 2017 г.?

от Лили Георгиева | 16.08.2017 г.

Интересен момент при HTC е, че компанията няма навика да глези своите потребители с огромно количество смартфони. За миналите 12 месеца тя е предложила едва 10 нови устройства. От утвърдените производители на пазара само две са си позволили да пуснат по-малко продукти – това, разбира се, са Apple и OnePlus.

Затова с плавна стъпка ще започнем да ви представяме няколко модела, които правят впечатление през тази година. Насладете им се. Може би сред тях ще откриете своя нов смартфон.

Бюджетните….

На първо място ви посочваме единственият бюджетен телефон на HTC – Desire 628.

Той се появи на пазара през юни 2016 година, но си заслужава да го обмислите като покупка и към днешна дата. Устройството е снабдено с HD дисплей с диагонал 5 инча. Под корпуса му се намира чипсет MediaTek MT6753 с 8 ядра. Оперативната памет е 3 GB, а вградената – 32 GB. Това са основните козове на модела.

Колкото до батерията, тя е с капацитет 2200 мАч. Какво значи това? Разполагате с 8 часа активен екран, преди да се наложи ново зареждане.

При камерите виждаме следното – 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна. Това са напълно приемливи решения, предвид факта, че гледаме бюджетен модел.

Смартфони с удивителни камери

Накрая ще ви обърнем внимание на една от особеностите на Desire 628. Забелязахте ли я? Това е яркият асиметричен дизайн.

Среден клас ….

Сред този клас телефони може да се насочите към HTC Desire 10 Lifestyle. Дисплеят му е 5,5-инчов с IPS матрица. Резолюцията е HD. Работи на базата на чипсет Snapdragon 400. Ще ви зарадват оперативната памет и вградената – съответно 3 GB и 32 GB. Капацитетът на батерията е 2700 мАч.

Основната камера е 13-мегапикселова, а предната – 5-мегапикселова, като при нея забелязваме отсъствие на автофокус. Отличава се обаче с поддръжка на HDR режим.

Минаваме към най-интересното – флагманските модели

На първо място насочваме вниманието ви към HTC 10. Този смартфон се появи на пазара още през 2016 година и до ден-днешен провокира интерес към придобиването му.

Екранът е 5,2-инчов QHD. Базиран е на чипсет Snapdragon 820, който е готов да се справи с всяка задача. Оперативната памет е 4 GB, а вградената – 32/64 GB. Батерията е с капацитет 3000 мАч, като се поддържа технология за бързо зареждане.

Основната камера е 12-мегапикселова и прави отлични снимки като качество. Предната камера е 5-мегапикселова и може да се похвали с OIS и автофокус.

Не може да не посочим и стилният метален корпус, както и скенера на пръстови отпечатъци.

Следващият флагмански модел е HTC U11. Той разполага с 5,5-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела. Базиран е на чипсет Snapdragon 835, съчета с 4/6 GB оперативна памет и 64/128 GB вградена памет. Капацитетът на батерията е 3000 мАч. Поддържа се технология за бързо зареждане.

 3 Huawei телефона на достъпна цена

Ако вградената памет ви е малко, имате възможност да използвате MicroSD.

Основната камера на HTC U11 е с резолюция 12 MP, поддържа фазов автофокус и е снабдена с оптически стабилизатор. Освен това снима 4К видео.

Предната камера е 16-мегапикселова.

Сред другите достойнства са: корпус, защитен срещу вода, чувствителни странични ръбове, фантастичен звук, скенер на пръстови отпечатъци.

Източник на снимките: htc.com