Полезни съвети      

10 интересни факта за LG V20

от Лили Георгиева | 09.11.2016 г.

Новият флагман на LG вече е приковал вниманието на част от потребителите на смартфони. Той се отличава на фона на своите конкуренти на пазара – предлага малък втори дисплей, опростено управление на приложенията и отлични ръчни настройки на камерата.

Освен това лесно може да свалите батерията, а вътрешната памет – да увеличите.

За да ви помогнем да опознаете LG V20 по-добре, още преди да сте си го купили, ще отбележим няколко интересни факта за него.

Те разкриват скритите му функции и възможностите за персонализация.

LG V20 е здрав и издръжлив телефон, но трябва да знаете, че защитното стъкло, поставено по повърхността на задната камера, е доста фино. Поради това е препоръчително да го държите на сигурно в калъф!

След като опазихме смартфона здрав, време е да се погрижим и за своето собствено. Прави чест на производителя да се съобрази с факта, че синята светлина повишава риска от нарушения на съня. Поради това е налице филтър на синята светлина – Comfort View – именно него е добре да използвате през късните часове на деня.

lg v20 1

Поради наличието на втори екран, потреблението на енергия е повишено с 2%. Съветваме да го изключвате вечерно време. За удобство дори можете да го настроите така, че сам да се изключва нощем, а сутрин да се включва.

Открийте най-изгодната оферта за LG V20

Само с двойно натискане на бутона за намаляване на силата на звука активирате камерата, дори когато екранът е блокиран. Това е добра новина за онези от вас, които държат да имат достъп до бързо активираща се камера. Активирайте тази функция в Shortcut Keys.

С помощта на приложението In Apps можете да търсите в приложенията на телефона. Това е доста мощно и можете да откривате желаната информация в пощата, галериите, календара, контактите и т.н. по дума или фраза.

Комфортното боравене с телефона е сред основните приоритети на потребителя. LG V20 е снабден с режим за управление с една ръка. Като начало трябва да го отметнете в настройките. С приплъзване по екрана можете да разположите така работната площ, че да ви е най-комфортно, независимо дали оперирате с дясната, или лявата ръка.

Смартфони с удивителна производителност

Ако решите да намалите оптимално потреблението на енергия, дори два пъти, можете да заложите на режима Low Power. Той съкращава значително скоростта на разреждане на батерията. Като резултат ще бъдат изключени някои приложения, може да наблюдавате и забавяне на уведомленията.

lg v20 2

Чудовището LG V10 и неговите две селфи камери

И понеже автономната работа е сред ключовите характеристики на съвременния телефон, ще допълним, че можете да се възползвате и от пестенето на енергия по време на игра. При LG V20 те ще бъдат с по-ниска резолюция. Така се повишава производителността и игрите вървят по-плавно.

Сред приятните нововъведения във флагмана е възможността да приключвате разговорите с едно натискане на копчето за захранването. За целта е нужно да отметнете тази функция в настройките.

lg v20 3

Други полезни функции в LG V20, които ще се понравят на потребителите, които обичат да персонализират своето устройство, са възможността да променят размера на екранната клавиатура, да регулират силата на вибрацията и да избират системен шрифт по вкуса си.

Източник на снимките: lg.com