Полезни съвети      

5 смартфона с големи дисплеи

от Лили Георгиева | 20.09.2016 г.

Харесвате ли телефони с големи екрани? Тогава можете само да се радвате на следващите ни предложения.

Тези смартфони не само предлагат добри технически характеристики към днешна дата, но и ще грабнат вниманието ви с големи и качествени дисплеи.

5 предложения от Sravni.bg:

1. Samsung Galaxy S7 edge

galaxy s7

Дисплеят му е голям 5,5 инча. Освен това е Quad HD Super AMOLED и се извива, за да създаде специфичния дизайн на телефона. А, ще се съгласите с нас, Galaxy S7 edge не може да бъде сбъркан с друг смартфон на външен вид.

Ъглитe позволяват по-добре да работите със своите любими приложения. Освен това можете да държите набор от контактите на свои приятели в извитата част на екрана – за бърз достъп.

2. Droid Turbo 2 от Motorola

motorola turbo 2

Когато стане дума за този смартфон, първото нещо, което може да ви дойде на ум, е, че той предлага мощност. И е така – под корпуса му лежи батерия с капацитет, който осигурява автономна работа до 2 дни. А само с 15 минути зареждане ще възвърнете силите на батерията за още 13 часа работа.

А колко е голям дисплеят му? 5,4 инча!

3. LG V10

lg v10

Това предложение на LG ще грабне погледа ви с 5,7-инчов качествен дисплей. Рамката му е от неръждаема стомана, гръбчето е синтетично черно. Всичко това прави смартфона достатъчно здрав и изумително голям.

Време ли е да сменя батерията на телефона?

Освен това разполагате с втора предна камера с голям ъгъл на лещата. Готови ли сте за групова селфи снимка? LG V10 – да!

Този смартфон удивява и с факта, че е с два дисплея. Вместо да светва целият екран всеки път, когато искате да проверите колко е часът или дали някой ви е търсил, можете да използвате втория екран. Той се намира точно над основния дисплей.

4. Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 1

Той носи в себе си всички предимства на Galaxy технологията, а също така и предлага S Pen. Какво да кажем за 5,7-инчовият му Quad HD Super AMOLED тачскрийн? Голям телефон без съмнение.

Дизайнът допринася за максималното удовлетворение, когато го използвате.

Благодарение на S Pen, разполагате с удобно средство за управление на големия екран. Освен това можете да изпълнявате много задачи и да се прехвърляте от едно на друго занимание.

5. LG G Vista

LG G Vista

И накрая още едно смартфон предложение със завидна големина на екрана – 5,7 инча.

Понякога тези големи телефони са неудобни за използване или поне за пренасяне. При G Vista нещата са уредени. Умният му дизайн се справя с дискомфорта. Лесно можете да използвате всички му функции.

Източник на снимките: lg.com, samsung.com, motorola.com