Полезни съвети      

Vertu представи „бюджетната“ си колекция Aster Chevron

от Лили Георгиева | 30.06.2016 г.

Новата колекция телефони на световноизвестната марка Vertu предлага 3 апарата. Любопитното в случая е, че компанията прави съществена отстъпка в цената, а това повишава шансовете да се сдобиете с прекрасните устройства, които ще ви представим в следващите редове.

Друга особеност за колекцията Aster Chevron е уникалният тесктурен дизайн, както и суперздравият италиански материал, от който е изработена. Всъщност материалът е създаден специално за тези телефони.

Още от снимката можете да заключите, че цветовете моделите са черно, розово и синьо.

Черен Chevron

aster chevron black

Той съчетава елегантно покритие с уникални функции и иновативна технология.

Розов Chevron

aster chevron pink 1

Елегантният пастелен цвят и уникалното качество на италианския материал правят това розово бижу повече от желано.

Син Chevron

aster chevron blue

Той привлича потребителя с привлекателния си вид и отново съчетава майсторство на изработката, уникални функции и иновативна технология, която ще направи ежедневието ви максимално приятно.

По думите на главния дизайнер на Vertu Хъч Хътчисън обработената кожа е най-приятният материал в индустрията за луксозни продукти, които обаче не са за всеки. Сега нещата се променят. Преди такъв тип телефони са били създавани по поръчка. Днес Хътчисън е радостен да представи колекцията Aster Chevron на всички клиенти на компанията.

Дизайнерът допълва, че търсенето на идеалния материал за новите модели не е било лесно. Издръжливостта му е била от голямо значение.

Телефонът е в ръцете на потребителя често, възможно е по цял ден да не го оставя встрани, а това предполага издръжливост на материала, от който е създаден. Има още една гледна точка – материалът трябва да създава приятно усещане при контакт. Затова е важна технологията на обработка.

aster chevron black 2

Смартфони за делови хора

Според Хътчисън с помощта на италиански производители е създаден материал, който е достатъчно надежден и естетически издържан.

Външният вид на моделите от колекция Aster Chevron впечатлява със страниците си и оформлението на високоговорителя, което е от титан и е с матово покритие. От своя страна екранът е от поликристален сапфир.

aster chevron blue 1

Колкото до техническите характеристики, устройствата са снабдени с 4,7 инчов FullHD дисплей, 13-мегапикселова камера, септифицирана от специалисти от компания Hasselblad, с автофокус и двойна светодиодна светкавица, 2,1-мегапикселова предна камера, процесор Snapdragon 801, бързо зареждане Qi и батерия с капацитет от 2275 мАч. Последната осигурява на потребителя да води до 15 часа и 30 минути разговори без прекъсване. В режим на изкачване батерията може да издържи до 380 часа.

5 причини „за” и „против” купуването на флагман

aster chevron pink

Vertu са се погрижили мелодиите на звънене да са уникални, а също така и сигналите за известия. Пресъздадени са знаменити композитори, изпълнени от Лондонския симфоничен оркестър.

И трите телефона работят с операционна система Android 5.1 Lollipop.

Източник на снимките: vertu.com