Полезни съвети      

OnePlus 3 ще разполага с 3500 мАч батерия?

от Лили Георгиева | 10.05.2016 г.

Откакто за премиерата на OnePlus 3 се заговори активно, започнаха да се натрупват различни слухове и размишления за профила на новия телефон.

Според едно от предположенията OnePlus 3 ще разполага с батерия с капацитет 3500 мАч, което означава, че ще превъзхожда по този показател OnePlus 2 (Ако си спомняте, този модел разполага с 3300 мАч).

Други технически характеристики също се очакват с нетърпение. Например интересно е очакването смартфонът да разполага с 128 GB вътрешна памет.

Тези подробности и много други бяха разгледани в различни сайтове, посветени на предстоящата поява на OnePlus 3.

oneplus 3 1

Очаква се той да бъде по-голям, но не с гигантски екран. Няма да му липсва привлекателност! Ще разполага с 5,5-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1080 x 1920 пиксела (FHD). Очакванията са все по-често да ставаме свидетели на смартфони с такива екрани, тъй като производството им стана по-евтино.

Напълно възможно е на OnePlus 3 да бъде снабден с чип Snapdragon 820 с 4-ядрен централен процесор и графически ускорител Adreno 530.

На задния панел на на OnePlus 3 не е невъзможно да видим 16-мегапикселова камера с широкодиафрагмена настройка. На предния панел на телефона ще има 8-мегапикселова селфи камера.

OnePlus 3 ще зарадва потребителите и с поддържане на бързо зареждане Quick Charge 3.0 от Qualcomm. По всяка вероятност ще бъде използвана собствена технология на компания Dash Charge.

oneplus 3

И все пак това са предположения. А премиерата на на флагмана OnePlus 3 остава все така неясна в бъдещето. Дотогава можете да разгледате актуалните предложения в Sravni.bg.

Други интересни модели с 5,5-инчов дисплей са: Lenovo ZUK Z1 Dual, LG G4 H818P Dual, Motorola Moto X Play, Huawei Mate SMicrosoft Lumia 640 и др.

Източник на снимките: oneplus.net