Полезни съвети      

Показват HTC 10 днес

от Лили Георгиева | 12.04.2016 г.

Вчера беше интересен ден, който остави всеки почитател на високите технологии с надежда, насочена към утрешния ден. А какво ще се случи днес?

Ще бъде показан новият флагман на тайванската компания HTC!

Моделът носи доста лаконично име, зад което обаче според всички последователи на марката стои много.

Вчерашният ден бе вълнуващ и поради факта, че се появи промо клип. Можете да го гледате още сега.

Достоен ли е HTC 10 да носи званието флагман?

Безусловно! От него се очаква да предложи 5,1-инчов (или 5,2 инчов) Super LCD 5 дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела, качествен стереоколони и чипсет Snapdragon 820. Оперативната памет ще е 4 GB, а ОС – версия Android 6.0.1. Капацитетът на батерията се предполага, че ще бъде 3000 мАч. Вътрешната памет в стандартната версия на HTC 10 ще разполага с 32 GB, както и вграден слот за карта памет. За защита на данните ще се използва скенер за пръстови отпечатъци, вграден в копчето под екрана.

htc 10 3

Очакванията към камерата също не са малки. Става дума за 12-пикселова камера с поддръжка на технологията UltraPixel, оптическа стабилизация на изображението и записване на 4К видеа. Качеството на предната камера също се очертава да бъде на висота, най-малко 5-мегапикселова и със светочувствителност f/1.8.

Според данните към момента основният модел ще разполага със светосилна оптика (f/1.8), лазерна фокусировка, оптическа стабилизация и технология Ultra Pixel. Файловете ще могат да се записват в RAW. Ако обичате да обработвате снимките, това ще ви допадне.

htc 10 2

На днешното мероприятие по представянето на новия телефон, което ще се състои едновременно в Лондон, Ню Йорк и Тайпей, ще наблюдаваме вероятно презентацията и на друг модел – HTC 10 Lifestyle. За него все още официална информация няма.

Смартфони за делови хора

htc 10 1

Според предположения и слухове HTC 10 е достоен да стане конкурент на Huawei Nexus 6P и Galaxy S7. Ще се уверим напълно в това след няколко часа!

Можете да гледате премиерата на новия флагман на сайта на htc.com в 13:00 английско време.

Източник на снимките: youtube.com