Полезни съвети      

Amazon с първи смартфон

от sravniadm | 28.04.2014 г.

Първо видяхме таблета Fire, после видяхме и Fire TV, а сега изглежда, че компанията Amazon иска да ви предостави радостта да ползвате нейните услуги и на дисплея на телефона ви. Един от най-големите онлайн магазини е на път да обяви излизането на първия си смартфон. Най-вероятно покупката ще се прави директно през сайта на Amazon.

Източници на Wall Street Journal съобщиха, че въпросното устройство ще разполага с 3D екран, за който няма да има нужда от специални очила. Тук едва ли става на въпрос за нещо нескопосано, като провала HTC EVO 3D, а може би ще видим иновативен подход, който ще направи изображенията да изглеждат холограмни. Технология ,която ще следи ретината ни и четири камери, които сочат към лицето ни, ще бъдат впрегнати заедно, за да предоставят невероятната функционалност на нас, обикновените потребители.

Демота на телефона на Amazon бяха показани на конференциите в Сан Франциско и Сиатъл, като по този начин лека полека устройството се приближава до пазара на мобилни телефони. Ако успеем да видим дебюта на телефона в края на септември, то това значи, че iPhone 6 ще си има още един пряк конкурент, който да застраши успешните му продажби. Все пак не сме сигурни и дали това ще е точното време, в което ще видим телефона на Apple.

Сега остава да видим дали компанията ще може да се съревновава рамо да рамо с конкурентите Samsung, Apple и HTC. Освен предоставянето на 3D картинa, това им изобретение ще помогне на филмите и ТВ предаванията в Amazon Prime да се отличат от всичко останало, което се предлага в момента на пазара. По-важното е, че ако ефектът от 3D смартфона е достатъчно реалистичен, както те обещават, то ще можем да се насладим на едно приятно и интерактивно пазаруване в интернет от телефона си.

Източник и снимка: smartphones.bg