Полезни съвети      

Очаквани подаръци за Св. Валентин

от sravniadm | 04.02.2014 г.

С настъпването на първия ден от февруарския месец, настъпва и треската за любимия на повечето любовен празник – Свети Валентин.

Освен с любов и романтика, денят се свързва с подаръци и изненади. Дамите са в очакване на своя любовен подарък, но до колко са доволни от избора на половинката си и доколко Св. Валентин е материален празник?

Най-често подаръкът за празник, без значение какъв, са цветята. Букетите са елегантен начин да се излезе от положение и да се отбележи поводът. Често са добавка към основната изненада, но често и те са самата изненада – семпло и скромно, но във всеки случай красиво и ароматно решение.

Следваща на редичката за банални подаръци се нарежда плюшената играчка. Един не толкова адекватен избор за подарък. Често мисълта за меко мече и розово зайче изглежда романтична, но не е. Жената не бива да бъде подценявана и пренебрегвана. Плюшеният подарък е лесен начин за излизане от положение и най-предвидимият жест от страна на мъжа – грешка! Жената трябва да знае, че мъжът до нея държи на нея и познава индивидуалността и характера й.

Парфюмът, от друга страна, е предвидим подарък, но и правилен, ако се познава вкуса на човека отсреща. Когато жена получи любим парфюм, баналността на избора няма значение. Хубавият парфюм не е демоде.

Бельото е интересен избор за подарък. Св. Валентин предполага романтика и страст, а това със сигурност включва секси бельо или свалянето на такова. Истинската дама винаги обръща внимание на бельото си, така че този вид подарък би се оценил, стига да бъде уцелен размерът и моделът. Бельо се подарява, когато връзката е стигнала интимния си връх, иначе решението изглежда неадекватно спрямо ситуацията и може да бъде разбрано погрешно.

Бижуто е един много харесван от жените подарък, без значение от повода. Вдъхва сигурност от мъжа, както и неговите сериозни намерения. Малката кутийка винаги предвещава нещо лъскаво и скъпо. Така че това го нарежда на едно от първите места за перфектен подарък за празник.

Вечеря в изискан ресторант е типично, но романтично прекарване на любовния празник. Хубаво е, когато празникът не бъде изцяло материализиран, все пак любовта е чувство, миг, емоция. Няма по-добър подарък от времето, прекарано с любимия човек.

Още по-романтично ще е, ако изненадате половинката си с екскурзия за няколко дена някъде далеч от дома. Със сигурност няколкото дена ще бият по точки всички букети и плюшени мечета на света. Най-добрият подарък за деня на влюбените безспорно е ваканцията с любимия, а ако е и в подбрана дестинация, например Венеция или Франция, то тогава всичко останало няма значение – остава само мигът, който е много по-ценен от материалния подарък , защото оставя много спомени.

Източник: gramofona.com
Снимка: freehdwalls.net