Полезни съвети      

Galaxy J4+ или J6+ – и в двата случая получавате 6 инча дисплей

от Лили Георгиева | 19.09.2018 г.

Вчера компанията Samsung представи два нови смартфона в клас бюджетни устройства – Galaxy J. Моделите се наричат Galaxy J4+ и J6+ и са получили 6-инчови дисплеи с резолюция 720 x 1480 пиксела. Капацитетът на батериите им е 3300 мАч, а за основа служи четириядрен процесор – вероятно става дума за Exynos 7570.

Смартфонът Galaxy J6+ впечатлява с 3 или 4 GB оперативна памет и 32 или 64 GB флаш памет. Неговият събрат се предлага във версии 2+16 GB или 3+32 GB.

Galaxy J6+ е получил скенер на пръстови отпечатъци на страницата, двойна основна камера 13+5 MP и 5-мегапикселова селфи камера. Моделът се предлага в три цвята – черно, сребристо или червено. Вие избирате какъв да е цветът на корпуса, за да бъде в тон с вашия вкус.

Galaxy J4+ не предлага скенер на пръстови отпечатъци, а основната му камера е 13-мегапикселова, единична. Селфи камерата е 5-мегапикселова. Предлага се отново втри цвята. Виждаме отново черно и червено, но и златно. Поддръжката на NFC е опционална и зависи от региона на разпространение на модела. Имайте предвид това, когато посягате към J4+.

Компактен телефон? Най-интересните предложения през 2018 г.

И двата модела са базирани на операционна система Android 8.1 Oreo. Засега цените им не са обявени.

Междувременно

Южнокорейската компания планира в скоро време да замени серията Galaxy J с устройства от серията A, която на свой ред ще бъде разширена. По информация на вътрешни източници, Samsung окончателно ще се откаже от бюджетните смартфони серия Galaxy J.

Устройствата от нея ще бъдат заменени от модели устройства серия Galaxy A. Според други източници, че видим раждането на нова серия – Galaxy M. Кое е вярно засега нямаме идея, но фактът, че витаят слухове за края на Galaxy J е достатъчно основание да мислим, че се подготвя промяна.

Samsung Galaxy Note 9 и Galaxy S9

В същото време изданието Insider определи  премиалните Samsung Galaxy Note 9 и Galaxy S9 за най-добрите смартфони на годината. И двете устройствата са базирани на операционна система Android 8 и позволяват работа с 2 SIM карти.

 

Източник на снимките: Samsung.com