Полезни съвети      

Как бързо да заспим? С приложение, разбира се

от Лили Георгиева | 04.07.2018 г.

Навън е лято. Това утвърждение звучи вдъхновяващо, но има и своите минуси. Например учениците и студентите вече са в заслужена почивка. Те активно излизат наван и дори си позволяват да стоят будни до късно. Ако за студентите, това не е толкова фатално, то за учениците съществува риск. Няколко месеца в такъв график ще направят старта на учебната година труден и асоцииран с непоносимо ранно събуждане.

За да спасите детето от недоспиване, а защо не и за самите себе си, хвърлете поглед на Relax Melodies. Става дума за приложение, което е натоварено със задачата да ви пусне отпускаща музика. Мелодиите са разнообразни, по вкус за всеки. А какъв е резултатът? Ускоряване на процеса на заспиване.

Разработчиците препоръчват веднага след стартирането на програмата да включите звука и да се запознаете с възможностите на Relax Melodies.

Как да направите дома си смарт?

Авторите на практичната програма твърдят, че техните деца успешно се отпускат на фона на звуците. Освен това е налице възможност да се добавят звуци от природата, да се измислят собствени мелодии, които да бъдат максимално предразполагащи към сън.

Какво да направите?

Изберете няколко мелодии и звуци, сложете ги един върху друг и получавате желаната композиция за сън. В ролята на база взимаме „Нощ“, която имитира късните часове на деня в някаква гора. Към нея добавяте животни – например птица, котка, жаба и др.

Ако животните не са ви по сърце, експериментирайте с други категории, например с тази „Бебе“. Отлично релаксиращо въздействие има приспивната песен на Брамс, особено в съчетание с мъркане на котка.

Силата на всеки един отделен звук може да се регулира в настройките.

Потребителят може още да настройва таймер, така че смартфонът да не работи цяла нощ, щом вие вече спите.

Не на последно място по важност трябва да отбележим за приложението Relax Melodies умее да ви напомня, че е време за сън. Може да настроите конкретно в кой час да ви подскаже, че имате нужда от почивка.

Самото сваляне на мобилното приложение е безплатно. Възможно е обаче вътре в програмата да откриете платени услуги. Става дума за купуване на нестандартни звуци – например китове, сови, чайки, вълци и др.

Relax Melodies е отлично решение, когато имате нужда от релаксация и пълноценен сън. То позволява бързо да се потопите в блажени часове и красиви сънища. Буквално заспивате с усмивка на уста.

Приложение: Relax Melodies
Разработчик: Ipnos Software
Категория: Здраве и фитнес
Цена: Безплатно, но с вградени покупки
Може да свалите от: Google Play

 

Източник на снимките: play.google.com, pixabay.com