Полезни съвети      

Motorola Moto E3 Power – Все по-добър и по-добър

от Лили Георгиева | 07.03.2017 г.

Днес ще разгледаме третото поколение Moto E. Ако си спомняте първият бюджетен смартфон Motorola Moto E пожъна завиден успех сред потребителите. След това обаче имаше лек спад при следващия модел, а сега е време да поръкопляскаме на Motorola Moto E3 Power.

Разбира се, телефонът не е сам на пазара. Конкуренти са му Xiaomi Redmi 3S, Vibe K5 Plus, Vibe K5 и др.

Смартфонът впечатлява с голяма батерия и 2 пъти по-голяма оперативна и вградена памет, но достатъчно ли е това, за да пребори конкуренцията?

Да продължим с капацитета на батерията. Moto E3 Power разполага с 3500 мАч и поддържа бързо зареждане. Така за 15 минути можете да „вдигнете устройството на крака“ и да работите с него в продължение на няколко часа.

moto e3 powerЗад свалящия се заден панел се крият слот за 2 SIM карти и слот за карта памет microSD. За него трябва да добавим, че привлича потребителя с текстурираност.

Ако се чудите дали Moto E3 Power се отличава на външен вид от предшествениците си, то трябва да знаете, че …. той изглежда почти напълно като тях. Само че разполага с 5-инчов екран (за сравнение при оригиналния Moto E имаме 4,3-инчов екран).

Екранът на Moto E3 Power е с резолюция HD (720х1280 пиксела). За разлика от предишните модели тук имаме IPS дисплей, а не QHD. Това е добър показател. Означава, че макар екранът да е по-голям, плътността на пикселите е по-голяма – 294 ppi.

Дисплеят може да ви огорчи с яркостта си. Под преки слънчеви лъчи той избледнява и работата с него става по-мъчна.

Как да използваме оптимално батерията на смартфона

Напълно в духа на традициите в семейството, при Moto E3 Power също забелязваме наличието на специално нано-покритие, което го защитава срещу пръски вода. Т.е. можете да го използвате по време на дъжд.

moto e3 power 3Смартфонът работи с 4-ядрен процесор MediaTek MT6735P с тактова честота 1 GHz и 2 GB оперативна памет. Предлага се с 16 GB вградена памет, която можете да разширите с помощта на MicroSD карта до 32 GB.

Струват ви се малко? Тогава трябва да знаете, че Motorola предлага до 2 години безплатно съхраняване на снимки в специално Google приложение.

Тестове показват, че смартфонът бързо реагира при докосване и отлично се справя с изпълнението на няколко задачи едновременно. Всички приложения се зареждат бързо и без тормозене.

Една важна разлика и то в положителна посока, към усъвършенстване, виждаме при камерите на Lenovo Moto E3 Power.

Смартфони с отлични камери

Основната камера е 8-мегапикселова със светодиодна светкавица и предлага ред функции. Способна е да записва видео с резолюция 720р.

Предната камера е 5-мегапикселова и е идеална за правене на селфита и видео чатове.

Когато правите снимки при нормално осветление, те стават приятно отчетливи и с отлична детайлизация.

Източник на снимките: motorola.in