Полезни съвети      

3 начина да записвате разговори с Android-телефон

от Лили Георгиева | 29.03.2017 г.

Всеки собственик на телефон поне веднъж в живота си е искал – поради интерес или необходимост, да има възможността да запише разговор.

Xiaomi смартфони под 450 лв.

от Лили Георгиева | 24.03.2017 г.

Всяка година Xiaomi предлага на почитателите си от цял свят нови смартфони. Компанията има навика да усъвършенства постоянно моделите си и да спазва традицията да ги пуска на достъпни цени. Затова днес сме избрали няколко телефона, които можете да закупите за максимум 450 лв. Xiaomi Mi Max Официалната премиера на този смартфон хвърли в смут мнозина, които веднага се позапитаха как ще държат такова голямо устройство в джобовете на панталоните си. Xiaomi Mi Max е „екипиран“ с 6,44-инчов тъчскрийн, скрит под защитно стъкло. Корпусът му е метален, а в отличие от повечето фаблети, характеристиките му са съвременни. Екранът е защитен с 2,5D стъкло, поддържа резолюция Full HD, а в качеството на централен процесор е използвана система Qualcomm Snapdragon 652 или 650 в зависимост от модела с вградена графика Adreno 510. Потребителят получава 3/4 GB оперативна памет и от 32 GB до 128 GB вградена памет. Поддържа се и слот за […]

Какво ни предлага Huawei в новия P10 Lite

от Лили Георгиева | 23.03.2017 г.

Вече имаме пред погледа си P10 Lite – третия и последен смартфон от модела P10. Има ли нещо особено в него, за което си струва да се вълнуваме. Все пак слухове за телефона се носеха от доста време и спекулациите не бяха една-две.

Търсите компактен смартфон?

от Лили Георгиева | 22.03.2017 г.

В наши дни има тенденция производителите на смартфони да предлагат все по-големи устройства. Екраните нарастват, рамките изчезват, а когато и последният милиметър не може да бъде усвоен, започват да нарастват самите телефони. Така започваме да носим със себе си т.нар. „лопати“. Те предлагат комфортно преживяване, когато гледате видео или пък искате да работите по-приятно с устройството,  но в същото време са неудобни за носене.

Сравнение на технологии за бързо зареждане

от Лили Георгиева | 17.03.2017 г.

Бързото зареждане на батерията е съвременна технология, която съществено може да облекчи живота на потребителите на мобилни устройства. Поради това не са малко хората, които вече активно я използват или пък възнамеряват да го направят.

Това приложение бе отличено на CES 2017

от Лили Георгиева | 16.03.2017 г.

Днес ще ви разкажем за едно приложение, което ни направи впечатление. И как пък не – неговите разработчици бяха отличени с награда по време на тазгодишното изложение за потребителска техника CES.

Смартфони без рамки около екрана

от Лили Георгиева | 15.03.2017 г.

От известно време производителите на смартфони в цял свят се опитват да използват максимума от предната площ на устройствата. Сами забелязвате, че дисплеите стават все по-големи. В духа на тези тенденции все по-интересни модели стават т.нар. без рамки.

Най-производителните смартфони към февруари 2017

от Лили Георгиева | 10.03.2017 г.

Производителността е един от най-важните показатели, по които си струва да се ориентираме, когато купуваме съвременно устройство. Тя гарантира, че телефонът ни ще може повече време да бъде полезен, тъй като ще може да поеме новостите, които съвременният пазар предлага – а те, не се и съмнявайте, излизат сякаш под час.

3 смартфона за стилни дами

от Лили Георгиева | 09.03.2017 г.

Редица са поводите да си купите нов телефон. Дори не е нужно да се случва инцидент със стария. Понякога добре познатото устройство ни омръзва и време да го заменим с нещо по-удовлетворяващо.

Motorola Moto E3 Power – Все по-добър и по-добър

от Лили Георгиева | 07.03.2017 г.

Днес ще разгледаме третото поколение Moto E. Ако си спомняте първият бюджетен смартфон Motorola Moto E пожъна завиден успех сред потребителите. След това обаче имаше лек спад при следващия модел, а сега е време да поръкопляскаме на Motorola Moto E3 Power.